De Mobiele personeelschef

Tarieven

Investeer zo in jouw onderneming en gun jezelf volledige transparantie

Belangrijk om te weten:

 

*Behoefte aan een andere hoeveelheid?

Koop in vanaf minimaal 20 uur.

**Alleen af te nemen bij beheer van jouw personeelsomgeving

  • Lagere tarieven zijn mogelijk.
  • Personeelsbeheer van jouw omgeving betekent dat De MPC onderdelen, die te maken hebben met personeelszaken (bv. de contracten, het gehele personeelsbeleid of een functioneringssysteem, etc.) voorafgaand, op een minimaal vereist niveau heeft gebracht. Welk niveau dat is, vindt altijd plaats in overleg met de klant. Na het bereiken van het afgesproken niveau, kan deze omgeving in beheer genomen door De MPC voor bv. de genoemde prijs.
  • Berekening van de totale prijs bestaat uit twee componenten: een vaste prijs per medewerker per maand ex. BTW en een jaarlijks terugkerend bedrijfstarief a € 395,00 ex. BTW, voor elk jaar dat het abonnement loopt.

*** Loonkosten in het MKB zijn gemiddeld 24%

Met tien medewerkers, verdeeld 60/40 qua fulltimers vs. parttimers, is de totale loonsom per jaar incl. werkgeverslasten ongeveer € 410.000, berekend o.b.v. modale inkomens. Met deze tien medewerkers à € 62,- per mdw. per mnd. en een jaartarief van € 395,- is de investering in verbetering gem. slechts 1,9% van de totale loonkosten. Een nóg lager percentage is mogelijk met een variant op deze dienstverlening.

Het belang is jouw optimale bediening

Bij elke behoefte dat je hebt, past een soort tarifering. Hulp nodig bij een kortlopend project of ben je meer naar continuïteit op zoek? De MPC helpt altijd zo goed mogelijk!

Alle prijzen zijn ex. BTW

Vraag De MPC om de voorwaarden. De enige voorwaarde van De MPC is dat verstrekking ervan vergezeld wordt door een fysieke afspraak op uw plek of bij De MPC op kantoor.

Van De MPC kan je altijd op aan!

Vertrouwen wekken, heldere communicatie, doortastend optreden en doorpakken. Jouw eigen personeelschef is altijd betrokken!

Klanten aan het woord

De MPC auto scaled e1675963231355