De Mobiele personeelschef

Inzicht in de diensten

Kost het teveel tijd en energie je medewerkers in het gareel te krijgen? Los sneller lastige problemen op met jouw eigen personeelschef dichtbij. De wijze en het niveau waarop je je personeelszaken wil optimaliseren, bepaal je helemaal zelf. Wel zo makkelijk, want je investeert alleen in wat je nodig hebt.

De voordelen: Een specialist die lastige taken over kan nemen en jij krijgt meer tijd voor ondernemen!

people

Uitbesteding van personeelszaken

Schakel De MPC in om het personeelsmanagement strakker geregeld te hebben. Hierdoor kan je je eindelijk weer focussen op jouw eigen kerntaken.

chat

Hulp bij functioneren en beoordelen

Doe je lastige gesprekken liever een andere keer of is het ooit bij dat ene functioneringsgesprek gebleven? De MPC helpt je door te pakken; samen lossen we vervelende kwesties op!

heldere afspraken

Heldere afspraken duidelijk vastgelegd

Zijn de contracten niet meer van deze tijd of wil je als startende werkgever een stevig juridisch fundament? De MPC schept orde, overzicht en rust.

Personeelshandboek

Een overzichtelijk personeels-handboek

Krijg je prangende vragen of ontstaat discussie omdat regels alleen mondeling zijn afgesproken? De MPC organiseert duidelijkheid en overzicht!

Safety

Ondersteuning bij veiligheid op de werkvloer  

Continu herinnerd worden de veiligheid in kaart te moeten brengen, maar geen tijd voor óf geen zin in? De MPC verzorgt de RI&E binnen afzienbare tijd!

hospital

Begeleiding bij ziekteverzuim

Te weinig grip op verzuimend personeel? Voldoe je aan wet- en regelgeving bij langdurige ziekte? Laat De MPC je helpen de zorgen te verminderen.