De Mobiele personeelschef

Hoe kwam Sakkee eigenlijk tot zijn idee?

Leer Erwin Sakkee beter kennen

Hoe kwam Sakkee eigenlijk tot het idee?

Leer Erwin Sakkee beter kennen

“Voor mij is Erwin de steunpilaar tussen werkgever en werknemer!”

 

save time

Hij is sinds 1994 werkzaam in de business-to-business sector en heeft vele ondernemers en managers geholpen met zijn producten en diensten. Opgeleid in de economie, heeft een brede interesse en is analytisch aangelegd. Zijn oplossingen  voldoen aan een hoge kwaliteit.

hired

De overheid is door haar handelen niet altijd je grootste vriend, ondanks dat jij als ondernemer in het MKB wél als motor van de economie wordt gezien. Erwin Sakkee begrijpt wat jouw uitdagingen zijn op personeelsgebied en hij staat altijd voor je klaar!

Increase profit

Wet- en regelgeving worden onophoudelijk complexer. Een ondernemer moet door allerlei juridische hoepels springen en tegelijkertijd zijn/haar mensen productief zien te houden. De MPC weet hoe je winst behaalt door slimmer met al die wetten en regels om te gaan.

increase quality

Voor veel van jouw uitdagingen heeft De MPC een oplossing. Hij is betrokken en denkt steevast mee. Erwin is ervan overtuigd dat in ieder van ons oneindig potentieel huist en wil zo zijn bijdrage leveren dit zowel bij werkgevers en werknemers ten volle te kunnen gaan benutten!

Aangenaam!

  • Erwin Sakkee (1972) is De Mobiele PersoneelsChef (De MPC) voor jouw regio. Hij is sinds 1994 werkzaam in de business-to-business sector en heeft sinds die tijd vele ondernemers en managers geholpen met zijn producten en diensten.
  • In 2011 is hij met zijn bedrijf begonnen, omdat hij begreep dat het, door de alsmaar toenemende complexiteit, ondoenlijk is om naast ondernemer ook even “de specialist” op het gebied van personeelszaken te zijn.
  • Hij is begaan met het idee hoe mensen (en dus ook jóuw medewerkers) beter hun eigen potentieel gaan doorzien, zodat zij daardoor beter in het vak kunnen worden en dat zij als completere medewerker grondiger gaan begrijpen hoe men bijdraagt aan de winstgevendheid van de onderneming.
  • Erwin beseft dat de ondernemer bovenal een mens is en net als iedereen, soms ook gewoon aardig gevonden wil worden. Een enkele keer wordt iets gezegd, maar wordt de boodschap anders geïnterpreteerd dan de bedoeling was. Hoe organiseer je dat de volgende keer de mededeling juist wordt begrepen? Erwin heeft bij allerlei situaties pragmatische en duurzame oplossingen voorhanden!

ELM Bouwmachines besteedt personeelszaken uit aan De MPC!