De Mobiele personeelschef

Re-integratiebureau

De MPC maakt re-integratie efficiënt en resultaatgericht.

Re-integratiebureau

De MPC maakt re-integratie efficiënt en resultaatgericht.

Vergroot de winst

Vergroot de winstgevendheid door focus en verminder ergernis.

Bespaar kostbare tijd

Bespaar kostbare tijd die je liever aan andere taken wil besteden.

Huur de juiste persoon in

Delegeer HR werkzaamheden naar een specialist op personeelsgebied.

Employer

Creëer heldere verwachtingen en zorg zo voor meer tevreden werknemers.

Re-integratiebureau nodig?

Re-integreren op de werkvloer is een erg belangrijke fase waarin een arbeidsongeschikte werknemer terugkeert naar zijn of haar oude functie na ziekte of letsel. Deze herintegratie vereist een nauwkeurige aanpak om de terugkeer van de werknemer positief te waarborgen en zijn of haar welzijn te verbeteren. Dit proces omvat het opstellen van individuele re-integratieplannen, waarbij er echt rekening wordt gehouden met de specifieke capaciteiten en behoeften van de werknemer. Een juiste communicatie tussen werkgever, werknemer en mogelijke zorgprofessionals is cruciaal om obstakels te identificeren en aan te pakken.

Re-integratiebureau

Waarmee kan De MPC helpen?

Met behulp van De Mobiele PersoneelsChef (De MPC) wordt re-integreren een goed geregelde ervaring. De MPC houdt de voortgang nauwkeurig bij, ontwikkelt aangepaste plannen en zorgt ervoor dat de communicatie beter gaat worden. Deze benadering biedt niet alleen praktische tools maar bevordert ook een positieve werkomgeving waarin werknemers zich gesteund voelen bij hun terugkeer naar het arbeidsproces. Het resultaat is een duurzame re-integratie die zowel de werknemer als de organisatie ten goede komt.

Het personeelshandboek

Klanten aan het woord

Belangrijk om te weten:

 

Waarom Kiezen voor De Mobiele PersoneelsChef als re-integratiebureau?

  • Efficiënte Communicatie: De MPC stroomlijnt de communicatie tussen werkgevers, werknemers en eventuele zorgprofessionals. Dit zorgt voor een snellere uitwisseling van informatie en een beter begrip van de individuele behoeften van de werknemer.
  • Individueel Re-integratieplan: De MPC faciliteert de ontwikkeling en uitvoering van aangepaste re-integratieplannen. Dit zorgt ervoor dat elke werknemer een traject volgt dat helemaal is afgestemd op zijn of haar specifieke situatie en capaciteiten.
  • Empowerment van Werknemers: De MPC biedt werknemers de tools en ruimte om zelfstandig aan hun re-integratie te werken. Dit bevordert de eigen verantwoordelijkheid en stimuleert zelfmanagement.

Waar staat De MPC voor?

Expertise

Als ervaren re-integratiespecialist biedt De MPC een uitgebreide expertise op het gebied van wet- en regelgeving, arbeidsmarktontwikkelingen en alle medische aspecten van re-integratie. De MPC zorgt voor de begeleiding van werkgevers bij elke stap, van het opstellen van een re-integratieplan tot de daadwerkelijke uitvoering ervan.

Persoonlijke Benadering

De MobielePersoneelsChef gelooft in de kracht van persoonlijke aandacht. De MPC werkt nauw samen met werkgevers en werknemers om een diepgaand begrip van de situatie te krijgen. Dit stelt De MPC in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die de re-integratie kan verbeteren.

Is een re-integratiebureau duur?

De kosten voor het inschakelen van een re-integratiebureau zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de specifieke behoeften van zowel de werknemer als de werkgever, de omvang van jouw organisatie, en de gewenste mate van ondersteuning. De MPC streeft ernaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die passen bij jouw budget en bedrijfsdoelen. Neem contact met De MPC op voor een vrijblijvend gesprek, waarin je behoeften worden besproken. Zo kan De MPC een passende prijsopgave uitbrengen. 

Kan De MPC ook ingeschakeld worden voor incidentele HR-vragen?

Ja, zeker! Of het nu gaat om een specifieke HR-vraag, advies over een personeelskwestie zoals een re-integratiecoach of hulp bij een urgent probleem, De MPC staat altijd voor je klaar. De MPC geeft flexibele ondersteuning op basis van jouw behoeften.

Van De MPC kan je altijd op aan!

Vertrouwen wekken, heldere communicatie, doortastend optreden en doorpakken. Jouw eigen personeelschef is altijd betrokken!

Je wordt ook ondersteund met:

 

people

Uitbesteding personeelszaken

Schakel De MPC in om uw personeelsmanagement strakker geregeld te hebben en je kan je  eindelijk weer focussen op jouw eigen kerntaken.

chat

Hulp bij functioneren en beoordelen

Geen structurele gesprekken? Zit de sleet erin of zijn het alleen maar jaarlijkse salarispraatjes geworden? Zet De MPC in en zorg zo voor meer winst en structuur!

Safety

Ondersteuning bij veiligheid op de werkvloer

Continu herinnerd worden de veiligheid in kaart te moeten brengen, maar geen tijd voor óf geen zin in? De MPC verzorgt de RI&E binnen afzienbare tijd!