De Mobiele personeelschef

Juridisch advies arbeidsrecht

De MPC: jouw helderheid in arbeidsconflicten en -overeenkomsten.

Juridisch advies arbeidsrecht

De MPC: jouw helderheid in arbeidsconflicten en -overeenkomsten.

Vergroot de winst

Vergroot de winstgevendheid door focus en verminder ergernis.

Bespaar kostbare tijd

Bespaar kostbare tijd die je liever aan andere taken wil besteden.

Huur de juiste persoon in

Delegeer HR werkzaamheden naar een specialist op personeelsgebied.

Employer

Creëer heldere verwachtingen en zorg zo voor meer tevreden werknemers.

Juridisch advies arbeidsrecht nodig?

Het arbeidsrecht is een erg complex en dynamisch rechtsgebied dat voortdurend verandert. Of je nu een werkgever bent die aan het worstelen is met arbeidscontracten, ontslagprocedures of andere arbeidsgerelateerde zaken, of een werknemer die juridische bijstand nodig heeft bij geschillen met de werkgever, De MPC staat paraat om je te adviseren.

De dienstverlening van de MPC omvat een breed scala aan arbeidsrechtelijke kwesties, waaronder:

 • Arbeidscontracten opstellen en beoordelen: Voorkom juridische geschillen door zorgvuldig opgestelde arbeidscontracten. De Mobiele PersoneelsChef biedt vakkundig advies bij het opstellen en beoordelen van arbeidsovereenkomsten, zodat beide partijen duidelijkheid hebben over hun rechten en plichten.
Juridisch advies arbeidsrecht
 • Ontslagprocedures: In het geval van een ontslag is het van vitaal belang om de correcte procedures te volgen om juridische geschillen te voorkomen. De MPC begeleidt je door het ontslagproces en zorgt ervoor dat alle wettelijke vereisten worden nageleefd.
 • Arbeidsconflicten oplossen: Conflicten op de werkvloer kunnen erg vervelend zijn voor zowel werkgevers als werknemers. De Mobiele PersoneelsChef biedt bemiddeling en oplossingen voor arbeidsconflicten, waarbij De MC streeft naar een evenwichtig resultaat dat beide partijen tevreden stelt.
 • Advies bij reorganisaties: Bij bedrijfsreorganisaties komen vaak complexe arbeidsrechtelijke vraagstukken kijken. De MPC biedt deskundig advies om ervoor te zorgen dat de reorganisatie in overeenstemming is met de geldende wet- en regelgeving.
Het personeelshandboek

Klanten aan het woord

Belangrijk om te weten:

 

Waarom Kiezen voor De Mobiele PersoneelsChef?

 • Deskundigheid: De MPC heeft een uitgebreide kennis van het arbeidsrecht en blijft op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen.
 • Toegankelijkheid: De Mobiele PersoneelsChef is slechts een telefoontje of e-mailbericht verwijderd. Wij begrijpen dat arbeidsrechtelijke kwesties snel en adequaat moeten worden aangepakt.
 • Betrouwbaarheid: Met jarenlange ervaring en tevreden klanten heeft De MPC een goede reputatie opgebouwd als betrouwbare partner in arbeidsrechtelijke zaken.
 • Maatwerk: Elk geval is uniek, en daarom biedt De MPC maatwerkoplossingen die aansluiten bij de specifieke behoeften van onze cliënten.

Wat is de aanpak van De MPC?

 1. Grondige Analyse: De MPC begint met een grondige analyse van jouw specifieke arbeidsrechterlijke situatie. Door alle relevante details in kaart te brengen, kan De Mobiele PersoneelsChef gericht juridisch advies op maat bieden.

 2. Duidelijke Communicatie: Juridische taal kan complex zijn, maar De MPC streeft ernaar om adviezen in heldere en begrijpelijke bewoordingen te communiceren. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

 3. Preventieve Maatregelen: Voorkomen is altijd beter dan genezen. De MPC adviseeert niet alleen bij lopende geschillen, maar helpt ook bij het implementeren van preventieve maatregelen om toekomstige geschillen te minimaliseren.

 4. Juridische Vertegenwoordiging: Indien nodig staat De MPC je bij in juridische procedures. Of het nu gaat om onderhandelingen, bemiddeling of gerechtelijke stappen, De MPC zorgt voor een professionele vertegenwoordiging.

Is dat duur, juridisch advies arbeidsrecht?

De kosten voor juridisch advies arbeidsrecht zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de specifieke arbeidsrecht-behoeften, de omvang van je organisatie,  en de gewenste mate van ondersteuning. De MPC streeft ernaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die passen bij jouw budget en bedrijfsdoelen. Neem contact met De MPC op voor een vrijblijvend gesprek, waarin je behoeften worden besproken. Zo kan De MPC een passende prijsopgave uitbrengen. 

Kan De MPC ook ingeschakeld worden voor incidentele HR-vragen?

Ja, zeker! Of het nu gaat om een specifieke HR-vraag, advies over een personeelskwestie zoals een re-integratiecoach of hulp bij een urgent probleem, De MPC staat altijd voor je klaar. De MPC geeft flexibele ondersteuning op basis van jouw behoeften.

Van De MPC kan je altijd op aan!

Vertrouwen wekken, heldere communicatie, doortastend optreden en doorpakken. Jouw eigen personeelschef is altijd betrokken!

Je wordt ook ondersteund met:

 

people

Uitbesteding personeelszaken

Schakel De MPC in om uw personeelsmanagement strakker geregeld te hebben en je kan je  eindelijk weer focussen op jouw eigen kerntaken.

chat

Hulp bij functioneren en beoordelen

Geen structurele gesprekken? Zit de sleet erin of zijn het alleen maar jaarlijkse salarispraatjes geworden? Zet De MPC in en zorg zo voor meer winst en structuur!

Safety

Ondersteuning bij veiligheid op de werkvloer

Continu herinnerd worden de veiligheid in kaart te moeten brengen, maar geen tijd voor óf geen zin in? De MPC verzorgt de RI&E binnen afzienbare tijd!