De Mobiele personeelschef

HR uitbesteden

Effectief HR-beheer kan het verschil maken tussen een succesvol bedrijf en een bedrijf dat achterblijft

HR uitbesteden

Effectief HR-beheer kan het verschil maken tussen een succesvol bedrijf en een bedrijf dat achterblijft

Vergroot de winst

Vergroot de winstgevendheid door focus en verminder ergernis.

Bespaar kostbare tijd

Bespaar kostbare tijd die je liever aan andere taken wil besteden.

Huur de juiste persoon in

Delegeer HR werkzaamheden naar een specialist op personeelsgebied.

Employer

Creëer heldere verwachtingen en zorg zo voor meer tevreden werknemers.

HR uitbesteden?

Wil jij jouw HR uitbesteden? Als ondernemer wil je natuurlijk het beste voor jouw bedrijf én jouw werknemers. Maar soms kun je wel wat hulp gebruiken. In dat geval staat De Mobiele PersoneelsChef (MPC) voor jou klaar! De MPC biedt jou verschillende opties om HR uit te besteden, zodat jij je kunt richten op waar jij goed in bent: ondernemen. Van individuele diensten tot en met complete uitbesteding van personeelszaken. De MPC is er voor jou!

Waarmee kan De MPC jou helpen?

De Mobiele PersoneelsChef is gespecialiseerd in verschillende aspecten op het gebied van Human Resource Management. Daarom kan De MPC veel voor jou betekenen. Zo ondersteunen wij jou bij:

Ziekterverzuim

Ziekteverzuim kan erg vervelende situaties met zich mee brengen voor zowel de werkgever als de werknemer. Daarom is het een belangrijk onderdeel binnen de HR-werkzaamheden. De Mobiel PersoneelsChef helpt met verzuimgesprekken en probeert samen met onze klanten te voorkomen dat er langdurig ziekteverlof ontstaat.

HR uitbesteden

Met HR uitbesteden verschaf je helderheid

Veiligheid op de werkvloer

Veiligheid op de werkvloer is tegenwoordig essentieel en kan flink wat kopzorgen opleveren indien dit niet correct geregeld wordt. De persoonlijke aanpak van De MPC garandeert dat de risico’s binnen jouw bedrijf in kaart worden gebracht en dat deze ook daadwerkelijk aangepakt worden.

Personeelshandboek creëren

Als bedrijf ben je verantwoordelijk voor het opstellen van een personeelshandboek; een belangrijk document waarin de arbeidsvoorwaarden helder worden vastgesteld. De MPC helpt jou met het creëren van dit handboek zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan.

Hulp bij functioneren en beoordelen

Hoe gaat het nu eigenlijk echt met uw werknemers? En welke aanpak is nodig om de werknemers goed te laten presteren? De expertise van De MPC brengt nieuwe inzichten aan het licht en kan indien gewenst ondersteuning geven bij de leiding over uw teams.

Vastleggen van afspraken

Het vastleggen van afspraken is essentieel binnen een juridische context. Misverstanden of vergeten gemaakte afspraken kosten geld, maar vooral tijd. De MPC zorgt ervoor dat alle afspraken netjes worden vastgelegd en dat jij zonder zorgen verder kunt ondernemen.

HR volledig uitbesteden

Naast losse onderdelen biedt De Mobiele PersoneelsChef ook de mogelijkheid om alle aspecten van HR uit te besteden. Op deze manier kun jij je zonder zorgen richten op wat echt belangrijk is: ondernemen!

Het personeelshandboek

Klanten aan het woord

Belangrijk om te weten:

 

Waarom is het uitbesteden van mijn HR een goed idee?

Het uitbesteden van uw HR-taken kan een strategische zet zijn die uw bedrijf naar een hoger niveau tilt. Jouw HR uitbesteden biedt je kostenbesparingen, toegang tot expertise en ervaring, de mogelijkheid om te focussen op uw kernactiviteiten en de flexibiliteit om mee te groeien met uw bedrijf. Door één of meerdere HR-taken uit handen te geven, kunt u de efficiëntie van uw bedrijfsvoering verbeteren en uw personeelszaken optimaal beheren. Kortom, HR uitbesteden is de sleutel tot een succesvol bedrijf.

Wat is de aanpak

Tijdens één of meerdere gesprekken zullen we al jouw wensen in kaart brengen. Samen zullen we de mogelijkheden verkennen waar De MPC jou het beste kan ondersteunen als jouw persoonlijke ingehuurde HR-manager. Dit kunnen enkele losse diensten zijn of het uitbesteden van alle Human Resource werkzaamheden.

Voor kleine en middelgrote bedrijven

De MPC is er als jouw eigen ingehuurde HR Manager om gespecialiseerde diensten toegankelijk te maken voor kleine en middelgrote bedrijven. Als eigenaar of manager van een klein of midelgroot bedrijf heb je waarschijnlijk al genoeg andere zorgen aan je hoofd. Soms kan het managen van je personeel gewoonweg te veel worden. De MPC staat klaar om je van HR advies te voorzien!

Is dat duur, HR uitbesteden?

Het antwoord op de vraag is simpel: “Nee”. Helemaal niks regelen voor je personeel op dit gebied kost je in toenemende mate veel geld. HR uitbesteden via De MPC zorgt bv. dat je nooit meer op achterstand staat doordat je gedegen dossiervorming krijgt en je onverhoopt iemand moet laten gaan. Verwachtingen tussen werknemer en werkgever worden helderder en je mensen worden geholpen met hun ontwikkeling wat betreft verbeteringen in hun productiviteit en vergroting van hun vakmanschap. Werkzaamheden zijn er altijd op gericht de gedane investeringen in verbeterde HR te laten renderen. Een bewuste ondernemer is ook een ondernemer die winstgevender is. 

Van De MPC kan je altijd op aan!

Vertrouwen wekken, heldere communicatie, doortastend optreden en doorpakken. Jouw eigen personeelschef is altijd betrokken!

Je wordt ook ondersteund met:

 

people

Uitbesteding personeelszaken

Schakel De MPC in om uw personeelsmanagement strakker geregeld te hebben en je kan je  eindelijk weer focussen op jouw eigen kerntaken.

chat

Hulp bij functioneren en beoordelen

Geen structurele gesprekken? Zit de sleet erin of zijn het alleen maar jaarlijkse salarispraatjes geworden? Zet De MPC in en zorg zo voor meer winst en structuur!

Safety

Ondersteuning bij veiligheid op de werkvloer

Continu herinnerd worden de veiligheid in kaart te moeten brengen, maar geen tijd voor óf geen zin in? De MPC verzorgt de RI&E binnen afzienbare tijd!