De Mobiele personeelschef

HR Advies

Optimaliseer jouw personeelsmanagement en verhoog de productiviteit van je medewerkers

HR Advies

Optimaliseer jouw personeelsmanagement en verhoog de productiviteit van je medewerkers

Vergroot de winst

Vergroot de winstgevendheid door focus en verminder ergernis.

Bespaar kostbare tijd

Bespaar kostbare tijd die je liever aan andere taken wil besteden.

Huur de juiste persoon in

Delegeer HR werkzaamheden naar een specialist op personeelsgebied.

Employer

Creëer heldere verwachtingen en zorg zo voor meer tevreden werknemers.

HR Advies nodig?

Ben jij op zoek naar HR advies om het risico op verloop van goede medewerkers te helpen verkleinen? Wil jij de mogelijkheid hebben om hogere productiviteit en beter gemotiveerde mensen te verkrijgen? Zoek dan niet verder, want De Mobiele PersoneelsChef (de MPC) is er om jou hierbij te ondersteunen.

De MPC begrijpt hoe belangrijk het is om je personeel tevreden te houden. Daarnaast zorgen gemotiveerde werknemers ervoor dat je een hogere output krijgt en een verbeterde werksfeer gecreërd kan worden. De MPC biedt diensten die gericht zijn op de optimalisatie van jouw personeelsmanagement. Van individuele diensten tot en met complete uitbesteding van personeelszaken. De MPC is er voor jou!

HR advies

Verschaf helderheid en voorkom discussies

De MPC begrijpt dat het managen van Human Resource zaken veel tijd en energie kan kosten, zeker wanneer je dit niet als kernactiviteit binnen jouw organisatie beschouwt. Door De MPC jouw HR management te laten verzorgen, bespaar je niet alleen tijd maar ook geld. Door middel van het uitbesteden van deze werkzaamheden heb jij de mogelijkheid om je te focussen op andere belangrijke taken binnen jouw bedrijf.

Met de ervaring, expertise en persoonlijke benadering van De MPC krijg je begeleiding naar een hogere productiviteit en beter gemotiveerde medewerkers. Of je nu geïnteresseerd bent in individuele diensten of complete outsourcing van personeelszaken: De MPC heeft alles in huis om aan ieder zijn wensen te voldoen. Aarzel dus niet om contact op te nemen met De Mobiele Personeelschef. De MPC staat voor je klaar!

Het personeelshandboek

Klanten aan het woord

Belangrijk om te weten:

 

Verschillende soorten HR advies

De MPC kan jou ondersteunen op het gebied van ziekterverzuim, veiligheid op de werkvloer, het creëren van een personeelshandboek, hulp bij functioneren en beoordelen en het vastleggen van afspraken. Daarnaast kan een bedrijf er ook voor kiezen om het gehele proces van personeelszaken uit te besteden.

Wat is de aanpak

Door middel van één of meerdere gesprekken worden al jouw wensen geïnventariseerd. Samen kijken we naar waar De MPC jou het beste kan ondersteunen op het gebied van HR advies. Dit kunnen enkele losse diensten zijn of het uitbesteden van alle Human Resource werkzaamheden.

Kleine en middelgrote bedrijven

De MPC is er om ons gespecialiseerde HR-advies toegankelijk te maken voor kleine en middelgrote bedrijven. Als eigenaar of manager van een klein of midelgroot bedrijf heb je waarschijnlijk al genoeg andere zorgen aan je hoofd. Het managen van je personeel kan daardoor soms net iets te veel zijn. De MPC neemt deze last graag van je over.

Is dat nou duur, dat HR advies?

Het antwoord op de vraag is simpel: “Nee”. Helemaal niks regelen voor je personeel op dit gebied kost je in toenemende mate veel geld. HR advies inwinnen via De MPC, zorgt bv. dat je nooit meer op achterstand staat doordat je gedegen dossiervorming krijgt en je onverhoopt iemand moet laten gaan. Verwachtingen tussen werknemer en werkgever worden helderder en je mensen worden geholpen met hun ontwikkeling wat betreft verbeteringen in hun productiviteit en vergroting van hun vakmanschap. Werkzaamheden zijn er altijd op gericht de gedane investeringen in verbeterde HR te laten renderen. Een bewuste ondernemer is ook een ondernemer die winstgevender is. 

Van De MPC kan je altijd op aan!

Vertrouwen wekken, heldere communicatie, doortastend optreden en doorpakken. Jouw eigen personeelschef is altijd betrokken!

Je wordt ook ondersteund met:

 

people

Uitbesteding personeelszaken

Schakel De MPC in om uw personeelsmanagement strakker geregeld te hebben en je kan je  eindelijk weer focussen op jouw eigen kerntaken.

chat

Hulp bij functioneren en beoordelen

Geen structurele gesprekken? Zit de sleet erin of zijn het alleen maar jaarlijkse salarispraatjes geworden? Zet De MPC in en zorg zo voor meer winst en structuur!

Safety

Ondersteuning bij veiligheid op de werkvloer

Continu herinnerd worden de veiligheid in kaart te moeten brengen, maar geen tijd voor óf geen zin in? De MPC verzorgt de RI&E binnen afzienbare tijd!