De Mobiele personeelschef

HR outsourcen

HR Outsourcen voor Efficiënt Personeelsbeheer

HR outsourcen

HR Outsourcen voor Efficiënt Personeelsbeheer

Vergroot de winst

Vergroot de winstgevendheid door focus en verminder ergernis.

Bespaar kostbare tijd

Bespaar kostbare tijd die je liever aan andere taken wil besteden.

Huur de juiste persoon in

Delegeer HR werkzaamheden naar een specialist op personeelsgebied.

Employer

Creëer heldere verwachtingen en zorg zo voor meer tevreden werknemers.

HR Outsourcen?

Als ondernemer weet je als geen ander hoe belangrijk het is om je te kunnen richten op je kernactiviteiten. Met de uitgebreide ervaring en diepgaande kennis van HR, staat De MPC voor je klaar om de verantwoordelijkheid van personeelsmanagement voor je uit handen te nemen. Hierdoor krijg je de vrijheid om je weer volledig te concentreren op wat écht belangrijk is voor jouw bedrijf. Van individuele diensten tot en met complete uitbesteding van personeelszaken. De MPC is er voor jou!

Hulp bij functioneren en beoordelen voor meer winst en structuur

Zijn de functionerings- en beoordelingsgesprekken in jouw bedrijf vastgeroest of zijn het oppervlakkige jaarlijkse rituelen geworden? De MPC brengt vernieuwing en structuur in dit cruciale aspect van personeelsbeheer. De diepgaande benadering van de Mobiele PersoneelsChef zorgt niet alleen voor meer winstgevende resultaten, maar ook voor een betere organisatiestructuur die de groei van je bedrijf bevordert.

HR Outsourcen

Een overzichtelijk personeels-handboek voor duidelijkheid en overzicht

Mondelinge afspraken en informele regels kunnen gemakkelijk leiden tot verwarring en conflicten. Met De MPC aan boord, kunnen deze problemen tot het verleden behoren. De MPC stelt een gestructureerd personeels-handboek op dat alle richtlijnen en beleidslijnen duidelijk uiteenzet. Dit bevordert niet alleen een gezonde werkomgeving, maar het vermindert ook potentiële conflicten.

Ondersteuning bij veiligheid op de werkvloer

Het waarborgen van een veilige werkomgeving is van het grootste belang, maar soms ontbreekt het aan tijd en middelen om dit adequaat aan te pakken. Hier komt De MPC in beeld. De Mobiele PersoneelsChef zorgt ervoor dat je voldoet aan de wettelijke eisen door de Risico-Inventarisatie & -Evaluatie (RI&E) tijdig en accuraat te verzorgen. Zo kun je met een gerust hart focussen op je bedrijfsvoering.

HR volledig uitbesteden

Naast losse onderdelen biedt De Mobiele PersoneelsChef ook de mogelijkheid om alle aspecten van HR uit te besteden. Op deze manier kun jij je zonder zorgen richten op wat echt belangrijk is: ondernemen!

Het personeelshandboek

Klanten aan het woord

Belangrijk om te weten:

 

Wat zijn de voordelen van HR outsourcing bij De MPC?

Het grootste voordeel is dat je als ondernemer meer tijd en ruimte hebt om je te concentreren op je kernactiviteiten. Je krijgt toegang tot expertise zonder de kosten en verantwoordelijkheden van een fulltime HR-medewerker. Bovendien verhoogt de persoonlijke aanpak de efficiëntie en effectiviteit van je personeelsbeheer.

Kan De MPC ook ingeschakeld worden voor incidentele HR-vragen?

Ja, zeker! Of het nu gaat om een specifieke HR-vraag, advies over een personeelskwestie zoals een re-integratiecoach of hulp bij een urgent probleem, De MPC staat altijd voor je klaar. De MPC geeft flexibele ondersteuning op basis van jouw behoeften.

Kan De MPC mij ondersteunen bij ziekteverzuim?

Jazeker, ziekteverzuim kan een behoorlijke uitdaging zijn voor elke werkgever. De MPC biedt begeleiding om het ziekteverzuim te verminderen en te voldoen aan wettelijke voorschriften. De Mobiele PersoneelsChef helpt bij het opzetten van een effectieve aanpak en zorgt ervoor dat je personeel de juiste ondersteuning krijgt.

Is dat duur, HR outsourcen?

De kosten voor HR outsourcen zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de specifieke HR-behoeften, de omvang van je organisatie,  en de gewenste mate van ondersteuning. De MPC streeft ernaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die passen bij jouw budget en bedrijfsdoelen. Neem contact met De MPC op voor een vrijblijvend gesprek, waarin je behoeften worden besproken. Zo kan De MPC een passende prijsopgave uitbrengen. 

Van De MPC kan je altijd op aan!

Vertrouwen wekken, heldere communicatie, doortastend optreden en doorpakken. Jouw eigen personeelschef is altijd betrokken!

Je wordt ook ondersteund met:

 

people

Uitbesteding personeelszaken

Schakel De MPC in om uw personeelsmanagement strakker geregeld te hebben en je kan je  eindelijk weer focussen op jouw eigen kerntaken.

chat

Hulp bij functioneren en beoordelen

Geen structurele gesprekken? Zit de sleet erin of zijn het alleen maar jaarlijkse salarispraatjes geworden? Zet De MPC in en zorg zo voor meer winst en structuur!

Safety

Ondersteuning bij veiligheid op de werkvloer

Continu herinnerd worden de veiligheid in kaart te moeten brengen, maar geen tijd voor óf geen zin in? De MPC verzorgt de RI&E binnen afzienbare tijd!