De Mobiele personeelschef

HR ondersteuning

HR-ondersteuning op maat met De MPC.

HR ondersteuning

HR-ondersteuning op maat met De MPC.

Vergroot de winst

Vergroot de winstgevendheid door focus en verminder ergernis.

Bespaar kostbare tijd

Bespaar kostbare tijd die je liever aan andere taken wil besteden.

Huur de juiste persoon in

Delegeer HR werkzaamheden naar een specialist op personeelsgebied.

Employer

Creëer heldere verwachtingen en zorg zo voor meer tevreden werknemers.

HR ondersteuning nodig?

Heb jij HR ondersteuning nodig? Als ondernemer streef je natuurlijk naar het beste voor zowel je bedrijf als je werknemers. Er zijn altijd wel momenten waarop wat extra ondersteuning fijn is. Op deze moeilijke momenten staat De Mobiele PersoneelsChef (MPC) voor je klaar! De MPC biedt diverse mogelijkheden om je HR-taken uit te besteden. Van individuele diensten tot en met complete uitbesteding van personeelszaken. De MPC is er voor jou!

Begeleiding bij Ziekteverzuim

Het is erg belangrijk om effectief om te gaan met ziekteverzuim binnen jouw bedrijf. De MPC biedt professionele begeleiding bij ziekteverzuim, waarbij De MPC streeft naar een spoedige terugkeer van jouw medewerkers naar de werkvloer. De aanpak van De MPC is gericht op het creëren van een gezonde werkomgeving en het minimaliseren van de impact van ziekteverzuim op jouw bedrijfsvoering.

Ondersteuning bij Veiligheid op de Werkvloer

Veiligheid staat altijd voorop, en De MPC begrijpt het belang van een veilige werkomgeving. De MPC biedt uitgebreide ondersteuning bij het implementeren en handhaven van veiligheidsmaatregelen op de werkvloer. Door het identificeren van risico’s en het opstellen van duidelijke veiligheidsprotocollen, zorgt De MPC ervoor dat jouw werknemers in een veilige omgeving kunnen werken.

Overzichtelijk Personeels-Handboek

Een duidelijke personeels-handboek is de sleutel tot een soepele bedrijfsvoering. De MPC helpt jou bij het opstellen van een overzichtelijk personeels-handboek dat alle nuttige beleidslijnen en procedures bevat. Dit handboek dient als referentiedocument voor zowel werkgevers als werknemers, waardoor duidelijkheid en consistentie worden gewaarborgd.

HR ondersteuning

Heldere Afspraken Duidelijk Vastgelegd

Het voorkomen van misverstanden en problemen begint bij het maken van heldere afspraken. De MPC ondersteunt jou bij het opstellen en vastleggen van duidelijke afspraken tussen werkgever en werknemer. Door deze heldere communicatie worden potentiële conflicten geminimaliseerd, waardoor een positieve werkomgeving wordt gecreëerd.

Hulp bij Functioneren en Beoordelen

Effectieve beoordelingsprocessen en ondersteuning bij het functioneren van medewerkers zijn vitaal voor een succesvol bedrijf. De MPC biedt professionele begeleiding en advies om ervoor te zorgen dat jouw personeelsbeoordelingen juist, constructief en toekomstgericht zijn.

Uitbesteding van Personeelszaken

Om jou volledig te ontzorgen op het gebied van personeelszaken, biedt De MPC uitbesteding van personeelszaken aan. De Mobiele PersoneelsChef neemt de verantwoordelijkheid voor alle HR-taken op zich op, zodat jij je kunt concentreren op de kernactiviteiten van jouw bedrijf. 

Het personeelshandboek

Klanten aan het woord

Belangrijk om te weten:

 

Waarom zou ik De MPC inschakelen voor HR ondersteuning?

Met De MPC haal je een ervaren partner in huis die zich inzet voor jouw succes. De dienstverlening van De MPC is gebaseerd op professionaliteit, integriteit en toewijding. Door te kiezen voor De Mobiele PersoneelsChef kies je voor betrouwbare HR-ondersteuning die jouw bedrijf naar een hoger niveau tilt!

Wat is de aanpak

Tijdens één of meerdere gesprekken zal De MPC al jouw wensen in kaart brengen. Samen zullen we de mogelijkheden verkennen waar De MPC jou het beste kan ondersteunen. Dit kunnen enkele losse diensten zijn of het uitbesteden van alle Human Resource werkzaamheden.

Voor kleine en middelgrote bedrijven

De MPC is er als jouw HR ondersteuning om gespecialiseerde diensten toegankelijk te maken voor kleine en middelgrote bedrijven. Als eigenaar of manager van een klein of midelgroot bedrijf heb je waarschijnlijk al genoeg andere zorgen aan je hoofd. Soms kan het managen van je personeel gewoonweg te veel worden. De MPC staat klaar om je van HR advies te voorzien!

Is dat duur, HR ondersteuning?

Het antwoord op de vraag is simpel: “Nee”. Helemaal niks regelen voor je personeel op dit gebied kost je in toenemende mate veel geld. HR ondersteuning via De MPC zorgt er bijvoorbeeld voor dat je nooit meer op achterstand staat doordat je gedegen dossiervorming krijgt en je onverhoopt iemand moet laten gaan. Verwachtingen tussen werknemer en werkgever worden helderder en je mensen worden geholpen met hun ontwikkeling wat betreft verbeteringen in hun productiviteit en vergroting van hun vakmanschap. Werkzaamheden zijn er altijd op gericht de gedane investeringen in verbeterde HR te laten renderen. Een bewuste ondernemer is ook een ondernemer die winstgevender is. 

Van De MPC kan je altijd op aan!

Vertrouwen wekken, heldere communicatie, doortastend optreden en doorpakken. Jouw eigen personeelschef is altijd betrokken!

Je wordt ook ondersteund met:

 

people

Uitbesteding personeelszaken

Schakel De MPC in om uw personeelsmanagement strakker geregeld te hebben en je kan je  eindelijk weer focussen op jouw eigen kerntaken.

chat

Hulp bij functioneren en beoordelen

Geen structurele gesprekken? Zit de sleet erin of zijn het alleen maar jaarlijkse salarispraatjes geworden? Zet De MPC in en zorg zo voor meer winst en structuur!

Safety

Ondersteuning bij veiligheid op de werkvloer

Continu herinnerd worden de veiligheid in kaart te moeten brengen, maar geen tijd voor óf geen zin in? De MPC verzorgt de RI&E binnen afzienbare tijd!