De Mobiele personeelschef

HR Manager inhuren

Verbeter de productiviteit en verminder het verloop met De Mobiele PersoneelsChef (De MPC)

HR Manager inhuren

Verbeter de productiviteit en verminder het verloop met De Mobiele PersoneelsChef (De MPC)

Vergroot de winst

Vergroot de winstgevendheid door focus en verminder ergernis.

Bespaar kostbare tijd

Bespaar kostbare tijd die je liever aan andere taken wil besteden.

Huur de juiste persoon in

Delegeer HR werkzaamheden naar een specialist op personeelsgebied.

Employer

Schep heldere verwachtingen en creëer meer tevreden medewerkers.

HR Manager inhuren?

Ben je op zoek naar een effectieve manier om het risico op het verloop van goede medewerkers te verkleinen en de medewerkers productiever te maken? Maak dan kennis met De Mobiele PersoneelsChef (De MPC). Het doel van De MPC is om jouw personeelsmanagement te optimaliseren, zodat je kunt genieten van een hogere productiviteit en gemotiveerdere medewerkers. Of je nu slechts behoefte hebt aan een enkele dienst of de complete personeelszaken wilt uitbesteden, De MPC staat voor je klaar.

De MPC merkt dat het heel belangrijk is om personeel tevreden te houden. Daarnaast zorgen gemotiveerde werknemers ervoor dat er een hogere output is en zo een verbeterde werksfeer gecreëerd kan worden. De MPC biedt diensten aan die gericht zijn op de optimalisatie van jouw personeelsmanagement. Van individuele diensten tot en met complete uitbesteding van personeelszaken. De MPC is er voor jou!

HR Manager inhuren

Verschaf helderheid en voorkom discussies

Een van de gebieden waar De MPC je bij kan ondersteunen, is het functioneren en beoordelen van medewerkers. Als er geen regelmatige gesprekken plaatsvinden of als de beoordelingen zijn verworden tot jaarlijkse salarisbesprekingen, dan is het tijd voor verandering. Met De MPC krijg je meer structuur en winstgevendheid. De Mobiele PersoneelsChef helpt je om heldere afspraken te maken en deze duidelijk vast te leggen, zodat zowel werkgever als werknemer weet waar hij aan toe is.

Heb je behoefte aan up-to-date arbeidscontracten of wil je als startende werkgever een stevig juridisch fundament leggen? De MPC schept orde, overzicht en rust. De Mobiele PersoneelsChef zorgt ervoor dat jouw contracten en documenten voldoen aan de steeds veranderende wet- en regelgeving, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over juridische complicaties.

Het inhuren van een HR-manager kan een slimme zet zijn om de productiviteit te verbeteren, het verloop van goede medewerkers te verminderen en risico’s te minimaliseren. Met De Mobiele PersoneelsChef (De MPC) krijg je een betrouwbare partner die je ondersteunt op alle gebieden van personeelsmanagement. Neem vandaag nog contact op met De Mobiele PersoneelsChef en ontdek wat De MPC voor jouw bedrijf kan betekenen.

Het personeelshandboek

Klanten aan het woord

Belangrijk om te weten:

 

Een HR Manager inhuren betekent dat je ondersteuning krijgt op meerdere gebieden

De Mobiele PersoneelsChef (De MPC) biedt uitgebreide ondersteuning aan op verschillende gebieden. Denk bijvoorbeeld aan ziekteverzuim, veiligheid op de werkvloer, hulp als externe vertrouwernspersoon,  het opstellen van een personeelshandboek, hulp bij functioneren en beoordelen, en het vastleggen van afspraken. Bovendien is het ook mogelijk om het volledige proces van personeelszaken aan De MPC uit te besteden.

Hoe kan een duidelijk personeelshandboek bijdragen aan een betere werkomgeving?

Een overzichtelijk personeelshandboek is essentieel voor duidelijkheid en structuur binnen je organisatie. Met een goed handboek voorkom je misverstanden en discussies, omdat alle regels en afspraken helder zijn vastgelegd. Dit zorgt voor een prettige werkomgeving en een soepel verloop van de dagelijkse gang van zaken. Zo weet iedereen waar die aan toe is.

Hoe kan De MPC mij helpen bij veiligheid op de werkvloer en ziekteverzuim?

De MPC biedt ondersteuning bij het waarborgen van veiligheid op de werkvloer. De MPC helpt je bij het in kaart brengen van de veiligheidsmaatregelen en verzorgen de Risico-Inventarisatie en -Evaluatie (RI&E). Daarnaast helpt De MPC  bij het begeleiden bij ziekteverzuim, zodat je meer grip krijgt op verzuimend personeel en voldoet aan de wet- en regelgeving. We verminderen jouw zorgen en zorgen voor een gezonde en veilige werkomgeving.

Is dat nou duur, een HR Manager inhuren?

Een HR Manager is absoluut geen kostbare aangelegenheid. Integendeel, het niet regelen van professioneel personeelsmanagement kan je uiteindelijk veel geld kosten. Met De MPC sta je nooit meer achter op het gebied van gedegen dossierbeheer en het correct afhandelen van eventueel ontslag. Verwachtingen tussen werkgever en werknemer worden duidelijker en medewerkers worden ondersteund in hun ontwikkeling, wat resulteert in een verbeterde productiviteit en vakmanschap. Alle werkzaamheden zijn gericht op het behalen van rendement uit investeringen in verbeterd HR-management. Een bewuste ondernemer begrijpt dat dit tevens betekent dat de winstgevendheid van het bedrijf toeneemt. Een HR Manager inhuren hoeft dus niet duur te zijn het is juist een waardevolle investering voor een succesvolle en winstgevende onderneming.

Van De MPC kan je altijd op aan!

Vertrouwen wekken, heldere communicatie, doortastend optreden en doorpakken. Jouw eigen personeelschef is altijd betrokken!

Je wordt ook ondersteund met:

 

people

Uitbesteding personeelszaken

Schakel De MPC in om jouw personeelsmanagement strakker geregeld te hebben en je kan je  eindelijk weer focussen op jouw eigen kerntaken.

chat

Hulp bij functioneren en beoordelen

Geen structurele gesprekken? Zit de sleet erin of zijn het alleen maar jaarlijkse salarispraatjes geworden? Zet De MPC in en zorg zo voor meer winst en structuur!

Safety

Ondersteuning bij veiligheid op de werkvloer

Continu herinnerd worden de veiligheid in kaart te moeten brengen, maar geen tijd voor óf geen zin in? De MPC verzorgt de RI&E binnen afzienbare tijd!