De Mobiele personeelschef

Externe vertrouwenspersoon

Als jouw externe vertrouwenspersoon staan we altijd voor je klaar om je te adviseren en te begeleiden bij complexe arbeidskwesties.

Externe vertrouwenspersoon

Als jouw externe vertrouwenspersoon staan we altijd voor je klaar om je te adviseren en te begeleiden bij complexe arbeidskwesties.

Vergroot de winst

Vergroot de winstgevendheid door focus en verminder ergernis.

Bespaar kostbare tijd

Bespaar kostbare tijd die je liever aan andere taken wil besteden.

Huur de juiste persoon in

Delegeer HR werkzaamheden naar een specialist op personeelsgebied.

Employer

Schep heldere verwachtingen en creëer meer tevreden medewerkers.

Externe vertrouwenspersoon inhuren?

Bedrijven en MKB’ers hebben baat bij het inschakelen van een externe vertrouwenspersoon om verschillende redenen. Allereerst kunnen arbeidsconflicten binnen een organisatie leiden tot spanningen en verminderde productiviteit. Een externe vertrouwenspersoon biedt een neutrale en onpartijdige bemiddeling, waardoor conflicten op een professionele wijze kunnen worden opgelost, waarbij de belangen van alle betrokkenen worden gerespecteerd.

Daarnaast kan ongewenst gedrag, zoals pesten, intimidatie, ongwenste aanrakingen of discriminatie, een negatieve invloed hebben op de werksfeer en het welzijn van medewerkers. Een externe vertrouwenspersoon fungeert als vertrouwelijke gesprekspartner voor werknemers die met dergelijke kwesties te maken hebben en biedt de nodige steun en begeleiding om deze problemen aan te pakken.

heldere afspraken duidelijk vastgelegd

Vertrouwelijk

Naast het oplossen van problemen, kan een externe vertrouwenspersoon ook een waardevol luisterend oor zijn voor medewerkers die behoefte hebben aan een vertrouwelijk praatje over persoonlijke of professionele zaken. Het hebben van een externe vertrouwenspersoon buiten de directe werkomgeving kan ervoor zorgen dat medewerkers zich vrijer voelen om hun gedachten en gevoelens te delen, wat bijdraagt aan een gezonde en open bedrijfscultuur. Al met al biedt De MPC een belangrijke ondersteuning voor bedrijven en MKB’ers, waardoor ze hun personeel beter kunnen begeleiden, problemen effectief kunnen aanpakken en een positieve werkomgeving kunnen creëren.

Het personeelshandboek

Klanten aan het woord

Belangrijk om te weten:

 

Waar De MPC jou nog meer mee kan helpen?

De Mobiele PersoneelsChef (De MPC) biedt uitgebreide ondersteuning aan op verschillende gebieden. Denk bijvoorbeeld aan ziekteverzuim, veiligheid op de werkvloer, het opstellen van een personeelshandboek, hulp bij functioneren en beoordelen, en het vastleggen van afspraken. Daarnaast is het ook mogelijk voor ondernemers om het volledige proces van personeelszaken aan De MPC uit te besteden door een HR manager in te huren.

Hoe gaat De MPC te werk?

  1. Intakegesprek: In een eerste kennismakingsgesprek bespreken we jouw behoeften en doelen om een duidelijk beeld te krijgen van wat je wilt bereiken.

  2. Analyse en Advies: Op basis van de informatie uit het intakegesprek analyseert De MPC jouw situatie en biedt De MPC advies en oplossingen die aansluiten bij jouw behoeften.

  3. Implementatie: Na jouw goedkeuring gaat De MPC over tot de uitvoering van de geadviseerde oplossingen, waarbij we jou actief betrekken bij het proces.

  4. Evaluatie: We evalueren regelmatig de voortgang en de resultaten om ervoor te zorgen dat we op de goede weg zijn en waar nodig bijsturen.

Wat kost een externe vertrouwenspersoon?

De kosten van het inhuren van een externe vertrouwenspersoon kunnen verschillen op basis van de specifieke behoeften en omvang van een bedrijf. Je kan als beste contact op nemen met De Mobiele PersoneelsChef (De MPC). Op deze manier kan een persoonlijk gesprek worden gevoerd om de exacte vereisten van het bedrijf te begrijpen en op maat gemaakte oplossingen te bieden die passen bij het budget en verwachtingen. Neem vandaag nog contact op met De MPC om te ontdekken hoe een externe vertrouwenspersoon uw bedrijf kan ondersteunen en bijdragen aan een positieve werkomgeving.

Waarom kiezen voor De Mobiele PersoneelsChef?

  • Ervaring: Met meer dan 25 jaar ervaring in de business-to-business sector heeft De MPC diepgaande kennis van personeelszaken en arbeidsrelaties.
  • Maatwerk: De Mobiele PersoneelsChef begrijpt dat elk bedrijf unieke behoeften heeft en daarom biedt De MPC op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij jouw specifieke situatie.
  • Vertrouwelijkheid: Als externe vertrouwenspersoon behandelt De MPC alle informatie met de grootste vertrouwelijkheid om de privacy van de klanten te waarborgen.
  • Resultaatgericht: De aanpak van De MPC is gericht op het behalen van meetbare resultaten die bijdragen aan het succes van jouw organisatie.
  • Duurzame Relaties: De MPC streeft ernaar om langdurige relaties op te bouwen met de klanten, gebaseerd op wederzijds vertrouwen en respect.

Van De MPC kan je altijd op aan!

Vertrouwen wekken, heldere communicatie, doortastend optreden en doorpakken. Jouw eigen personeelschef is altijd betrokken!

Je wordt ook ondersteund met:

 

people

Uitbesteding personeelszaken

Schakel De MPC in om jouw personeelsmanagement strakker geregeld te hebben en je kan je  eindelijk weer focussen op jouw eigen kerntaken.

chat

Hulp bij functioneren en beoordelen

Doe je lastige gesprekken liever een andere keer of is het ooit bij dat ene functioneringsgesprek gebleven? De MPC helpt je door te pakken; samen lossen we vervelende kwesties op!

Safety

Ondersteuning bij veiligheid op de werkvloer

Continu herinnerd worden de veiligheid in kaart te moeten brengen, maar geen tijd voor óf geen zin in? De MPC verzorgt de RI&E binnen afzienbare tijd!