De Mobiele personeelschef

HR Adviseur inhuren

Help je eigen bedrijf op een hoger niveau te komen, door het perfectioneren van je personeelszaken

HR Adviseur inhuren

Help je eigen bedrijf op een hoger niveau te komen, door het perfectioneren van je personeelszaken

Vergroot de winst

HR Adviseur inhuren betekent: meer focus op winstgevendheid van je zaak

Bespaar kostbare tijd

Bespaar kostbare tijd die je liever aan andere taken wil besteden.

Huur de juiste persoon in

Een HR Adviseur inhuren betekent: Een specialist wat betreft personeelsmanagement.

Employer

Schep heldere verwachtingen en creëer meer tevreden medewerkers.

HR Adviseur inhuren?

Is het weleens door je gedachten geschoten hoe je nu op zo’n effectief mogelijke wijze je personeel laat doen wat jij wil, bij het behalen van jouw ondernemersdoelstellingen? Iedere werknemer heeft een taak en over het algemeen werken zij enorm hard om jou te helpen het bedrijf te laten groeien. Een HR Adviseur inhuren helpt jou als ondernemer hoofdzaken van bijzaken te onderscheiden. De Mobiele PersoneelsChef (De MPC) is dé persoon voor jou om je daarin te ondersteunen. Terwijl jij je kan focussen op het ondernemen, helpt De MPC jou met advies hoe je de productiviteit van je mensen verbeteren kan en hoe je ze verder kan ontwikkelen tot het zijn van de vakman of -vrouw. 

De MPC is dé specialist die aan jouw zijde staat wanneer je deze gedachte door jouw hoofd is geschoten: “Is het slim, een HR Adviseur inhuren?” Zonder al teveel poespas krijg je begeleiding op de gebieden die jij wil. Je krijgt hetgeen aangeboden, waarmee je met jouw budget en ideeën, de plannen kunt gaan verwezenlijken. De MPC is er altijd op gericht je personeelsmanagement zo perfect mogelijk te laten verlopen. 

HR advies

Een HR Adviseur inhuren betekent rust voor jou

Een bedrijf in je eentje runnen waarbij je vele bordjes hoog dient te houden, is echt niet eenvoudig. De uitspraak dat het “lonely at te top” voor een ondernemer is, komt niet zomaar uit de lucht vallen. Als je niet oppast, sta je er voor veel zaken alleen voor. Natuurlijk heb je je boekhouder of een vriend die toevallig advocaat is, die je helpt als je bepaalde vragen hebt. Alleen deze personen hebben ook hun eigen business en bij wie kan je dan terecht als je gericht advies zoekt voor al je personeelszaken? De MPC begrijpt dat het managen van Human Resource zaken veel tijd en energie kan kosten, zeker wanneer je dit niet als kernactiviteit binnen jouw organisatie beschouwt. Een HR adviseur inhuren, dat de MPC is, bespaart je niet alleen tijd, maar ook geld. Want je kan je veel makkelijker focussen op je eigen werk. Laten we eerlijk zijn; dat werk is toch vaak hetgeen waarom je met je eigen zaak bent begonnen? Het ondernemen op jouw gebied, is toch waar je het allemaal voor begonnen bent.

Je krijgt met De MPC een doorgewinterde kerel aan je zijde die kordaat en doortastend optreedt richting je mensen. Altijd met de beste intenties om anderen te helpen beter te presteren. Met de ervaring, expertise en persoonlijke benadering van De MPC word je geholpen je mensen zich te ontwikkelen en rendabeler te krijgen. Of je nu geïnteresseerd bent in individuele diensten of complete outsourcing van personeelszaken: De MPC heeft alles in huis om aan ieder zijn wensen te voldoen. Aarzel dus niet om contact op te nemen met De Mobiele Personeelschef. De MPC staat voor je klaar!

Het personeelshandboek

Klanten aan het woord

Belangrijk om te weten:

 

Een HR Adviseur inhuren betekent voor jou: hulp op cruciale gebieden

De MPC kan jou ondersteunen op het gebied van ziekterverzuim, veiligheid op de werkvloer, het creëren van een personeelshandboek, hulp bij het voeren van een functioneringsgesprek, hulp bij functioneren en beoordelen en het vastleggen van afspraken. Daarnaast kan een bedrijf er ook voor kiezen om het gehele proces van personeelszaken uit te besteden.

Wat is de aanpak

Door middel van één of meerdere gesprekken worden al jouw wensen geïnventariseerd. Samen kijken we naar waar De MPC jou het beste kan ondersteunen als jouw HR Adviseur. Dit kunnen enkele losse diensten zijn of het uitbesteden van alle Human Resource werkzaamheden.

Voor kleine en middelgrote bedrijven

Denk jij weleens: “Ik wil een HR Adviseur inhuren” De MPC is erin gespecialiseerd jou te helpen op het gebied van HR-advies. De MPC is bekend doordat hij het verbeteren van HR toegankelijk maakt voor kleine en middelgrote bedrijven. Als eigenaar of manager van een klein of midelgroot bedrijf heb je waarschijnlijk al genoeg andere zorgen aan je hoofd. Het managen van je personeel kan daardoor soms net iets te veel zijn. De MPC neemt deze last graag van je over.

Is dat nou duur, een HR Adviseur inhuren?

Het antwoord op de vraag is simpel: “Nee”. Helemaal niks regelen voor je personeel op dit gebied kost je in toenemende mate veel geld. Een HR Adviseur inhuren zoals De MPC, zorgt bv. dat je nooit meer op achterstand staat doordat je gedegen dossiervorming krijgt en je onverhoopt iemand moet laten gaan. Verwachtingen tussen werknemer en werkgever worden helderder en je mensen worden geholpen met hun ontwikkeling wat betreft verbeteringen in hun productiviteit en vergroting van hun vakmanschap. Werkzaamheden zijn er altijd op gericht de gedane investeringen in verbeterde HR te laten renderen. Een bewuste ondernemer is ook een ondernemer die winstgevender is. 

Van De MPC kan je altijd op aan!

Vertrouwen wekken, heldere communicatie, doortastend optreden en doorpakken. Jouw eigen personeelschef is altijd betrokken!

Je wordt ook ondersteund met:

 

people

Uitbesteding personeelszaken

Schakel De MPC in om jouw personeelsmanagement strakker geregeld te hebben en je kan je  eindelijk weer focussen op jouw eigen kerntaken.

chat

Hulp bij functioneren en beoordelen

Geen structurele gesprekken? Zit de sleet erin of zijn het alleen maar jaarlijkse salarispraatjes geworden? Zet De MPC in en zorg zo voor meer winst en structuur!

Safety

Ondersteuning bij veiligheid op de werkvloer

Continu herinnerd worden de veiligheid in kaart te moeten brengen, maar geen tijd voor óf geen zin in? De MPC verzorgt de RI&E binnen afzienbare tijd!