Uw personeelschef op afroep

De Mobiele PersoneelsChef beheert voor diverse klanten als de “Afdeling Personeelszaken” alle administratieve onderdelen op dit gebied. Zorgen worden uit handen genomen en de ondernemer kan door met zijn eigen werk en vergroot zijn grip. Er zijn drie vormen van dienstverlening:

  • Een abonnement op basis van een vaste prijs per medewerker per maand en een vast jaartarief

Hij is uw personeelsafdeling en dan op de meest effectieve wijze. Hij zorgt voor alle zaken bij het in dienst komen van een nieuwe medewerker.

Functionerings- en beoordelingsgesprekken verlopen veel beter

De Mobiele PersoneelsChef heeft ondertussen vele ondernemers geholpen bij het doen van functionerings- en beoordelingsgesprekken. Niet alleen, maar altijd naast ondernemer en werknemer. Zoals een ondernemer ooit eens eerlijk durfde te zeggen: “Jij bent voor mij de stok achter de deur, want eigenlijk wilde ik vandaag mijn klanten bezoeken”. Hij besefte dat het goed was om mensen meer formele aandacht te geven. Door De Mobiele PersoneelsChef werden zaken in goede banen geleid.

Succesvolle ondersteuning langdurig zieke medewerker

Een klant werd eens geconfronteerd met een medewerker die een nekhernia op had gelopen. Omdat De Mobiele PersoneelsChef voor deze klant al een aantal diensten had geleverd, werd zijn hulp ingeroepen de medewerker te gaan begeleiden in dit traject. De ondernemer kreeg rust doordat het traject in goede banen werd geleid en zich met zijn dagelijkse business kon bezighouden. De Mobiele PersoneelsChef zorgde voor voltooiing op een juiste wijze, met ieders belang in ogenschouw nemende.

Overeenkomsten en verlengingen; duidelijk en volgens de wet

Heeft u te maken met het in dienst nemen van uw eerste medewerker? Of heeft u al meerdere medewerkers in dienst en zoekt u ervaring bij het verbeteren van alle overeenkomsten en verlengingen? De Mobiele PersoneelsChef helpt in deze twee situaties en heeft veel ervaring op dit gebied. Bij een eerste medewerker is het de vraag hoe een dichtgetimmerd kader u wenst. Bij een bestaande omgeving gaat het om optimaliseren en modificeren van de bestaande documenten.

Interne communicatie helpen verbeteren

De Mobiele PersoneelsChef zit met veel ondernemers aan tafel en krijgt een kijkje in ieders keuken. Van ondernemers krijgt hij zaken te horen als: “In de wandelgangen hoor je alles dat niet goed gaat, maar ik hoor heel weinig direct van mijn mensen” of “Als ikzelf bij het koffieapparaat sta, dan voel ik toch een bepaalde afstand ondanks dat ik ze bijna als vrienden zie” maar ook: “Ze doen niet altijd helemaal wat ik zeg of vind.” De Mobiele PersoneelsChef beschrijft een situatie die hij eens tegenkwam.

Gebruikersovereenkomsten nooit vergeten!

Veel ondernemers hebben een organisatie waarbij medewerkers een auto van de zaak hebben. Ook zijn vaak andere eigendommen als een laptop en een mobiel uitgegeven. In hoeverre heeft de ondernemer er dan voor gezorgd dat alles netjes vastligt in de vorm van bepaalde gebruikersovereenkomsten? We praten over kostbare goederen waar als een “goed huisvader” mee omgegaan dient te worden. Lees de situatie waarbij iedereen meer duidelijkheid kreeg.