De Mobiele personeelschef

HR expert inhuren

Een HR expert kan jouw bedrijf helpen bij HR zaken, juridisch sterke contracten en werknemers tevredenheid. Ontdek hoe De MPC als jouw HR expert kan fungeren!

HR expert inhuren

Een HR expert kan jouw bedrijf helpen bij HR zaken, juridisch sterke contracten en werknemers tevredenheid. Ontdek hoe De MPC als jouw HR expert kan fungeren!

Vergroot de winst

Vergroot de winstgevendheid door focus en verminder ergernis.

Bespaar kostbare tijd

Bespaar kostbare tijd die je liever aan andere taken wil besteden.

Huur de juiste persoon in

Delegeer HR werkzaamheden naar een specialist op personeelsgebied.

Employer

Schep heldere verwachtingen en creëer meer tevreden medewerkers.

HR expert inhuren?

Ben je op zoek naar een manier om het verloop van waardevolle medewerkers te verminderen en hun productiviteit te maximaliseren? Bekijk dan de oplossingen van De MPC (De Mobiele PersoneelsChef). De MPC helpt jouw personeelsbeheer te verbeteren voor een hogere productiviteit en meer betrokken werknemers. Of je nu specifieke HR-diensten nodig hebt of de volledige personeelszaken wilt uitbesteden, De Mobiele PersoneelsChef biedt de ideale ondersteuning.

De MPC begrijpt als geen ander dat tevreden en gemotiveerde medewerkers cruciaal zijn voor een succesvol bedrijf. Daarom biedt De MPC op maat gemaakte diensten aan die gericht zijn op het verbeteren van jouw personeelsmanagement. Van individuele diensten tot en met complete uitbesteding van personeelszaken. De MPC is er voor elke werknemer!

HR expert inhuren

Waarom een HR Expert Inhuren?

Het inhuren van een HR expert is voor veel bedrijven essentieel om te overleven, het kan een wereld van verschil maken voor jouw bedrijf. De MPC biedt deskundige ondersteuning op maat, gericht op het optimaliseren van jouw personeelszaken. De Mobiele PersoneelsChef brengt jarenlange ervaring en diepgaande kennis met zich mee, zodat jij je kunt focussen op je kernactiviteiten.

Voordelen van een HR expert:

  • Volledig ontzorgen: De MPC kan al jouw HR werkzaamheden uit handen nemen.
  • Juridische zekerheid: De MPC stelt op een zorgvuldige manier contracten op en houdt zich aan de nieuwste wet- en regelgeving.
  • Medewerkerstevredenheid: De MPC helpt jou om betere arbeidsrelaties op te bouwen en meer betrokkenheid te hebben.
  • Risicobeheer: De MPC voorkomt en beheert personeelsgerelateerde risico’s.

De aanpak van De MPC

De MPC werkt nauw samen met jouw organisatie om te begrijpen wat je echt nodig hebt. De MPC biedt flexibele oplossingen, van korte ondersteuning tot langdurige samenwerking.

Het personeelshandboek

Klanten aan het woord

Belangrijk om te weten:

 

Hoe kan De MPC ondersteuning bieden bij functionerings- en beoordelingsgesprekken?

Vind je het lastig om functionerings- en beoordelingsgesprekken te voeren of stel je deze moeilijke gesprekken vaak uit? De MPC biedt hulp om deze gesprekken effectief en goed te laten verlopen. De Mobiele PersoneelsChef ondersteunt je bij het voorbereiden en uitvoeren van deze gesprekken, en helpt je bij het oplossen van vervelende kwesties, zodat jouw medewerkers heldere feedback en begeleiding krijgen voor een verdere ontwikkeling.

Hoeveel kost het om een HR expert in te huren?

Een HR expert is absoluut geen zware kostenpost. Integendeel, het niet regelen van personeelszaken kan ondernemers uiteindelijk veel geld kosten. Met De MPC sta je nooit meer achter op het gebied van gedegen dossierbeheer en het correct afhandelen van eventueel ontslag. Verwachtingen tussen werkgever en werknemer worden duidelijker en medewerkers worden ondersteund in hun ontwikkeling, wat resulteert in een verbeterde productiviteit en vakmanschap. Alle werkzaamheden zijn gericht op het behalen van rendement uit investeringen in verbeterd HR-management. Een bewuste ondernemer begrijpt dat dit tevens betekent dat de winstgevendheid van het bedrijf toeneemt. Een HR expert inhuren is dus helemaal niet zo duur als men denkt. het is juist een waardevolle investering voor een succesvolle en winstgevende onderneming.

Betekent het inhuren van Een HR expert dat je ondersteuning krijgt op meerdere gebieden?

De Mobiele PersoneelsChef (De MPC) helpt ondernemers op verschillende gebieden. Denk bijvoorbeeld aan ziekteverzuim, veiligheid op de werkvloer, hulp als externe vertrouwernspersoon,  het opstellen van een personeelshandboek, hulp bij functioneren en beoordelen, en het vastleggen van afspraken. Bovendien is het ook mogelijk om het volledige proces van personeelszaken aan De MPC uit te besteden.

Hoe kan De MPC helpen bij ziekteverzuim van personeel?

Heeft jouw bedrijf moeite om grip te krijgen op verzuimend personeel en twijfel je of je voldoet aan de nieuwste wet- en regelgeving bij een complex ziekte probleem? De MPC biedt de juiste begeleiding om hier mee om te gaan. De MPC helpt je bij het effectief beheren van verzuim, zorgen ervoor dat je voldoet aan alle wettelijke eisen en het ondersteunen bij het opstellen van re-integratieplannen, zodat je personeel weer op een verantwoorde manier aan de slag kan.

Van De MPC kan je altijd op aan!

Vertrouwen wekken, heldere communicatie, doortastend optreden en doorpakken. Jouw eigen personeelschef is altijd betrokken!

Je wordt ook ondersteund met:

 

people

Uitbesteding personeelszaken

Schakel De MPC in om jouw personeelsmanagement strakker geregeld te hebben en je kan je  eindelijk weer focussen op jouw eigen kerntaken.

chat

Hulp bij functioneren en beoordelen

Geen structurele gesprekken? Zit de sleet erin of zijn het alleen maar jaarlijkse salarispraatjes geworden? Zet De MPC in en zorg zo voor meer winst en structuur!

Safety

Ondersteuning bij veiligheid op de werkvloer

Continu herinnerd worden de veiligheid in kaart te moeten brengen, maar geen tijd voor óf geen zin in? De MPC verzorgt de RI&E binnen afzienbare tijd!