Een arbeidsovereenkomst

Een essentieel onderdeel van het hebben van personeel is de arbeidsovereenkomst. Uw onderneming groeit en u hebt de beslissing genomen uw eerste medewerker in dienst te nemen. Gefeliciteerd! Dit is een grote stap voor u, want er komen een hoop verantwoordelijkheden op u af.

De Mobiele PersoneelsChef helpt u met het opstellen van een arbeidsovereenkomst; een zeer belangrijk document waarin alle formele afspraken tussen u en die medewerker op schrift worden vastgelegd. Valt u met de onderneming onder een CAO? Wees ervan bewust dat uw branche deze mogelijke verplichting heeft en zoek dit goed uit. De Mobiele PersoneelsChef helpt u zaken te verduidelijken, indien het u niet helemaal helder is.

Onderling stemmen wij de artikelen af die noodzakelijk zijn en die handig zijn om erin te hebben. Daarna wordt voor u binnen afzienbare tijd een door een arbeidsrechtadvocaat gecontroleerde arbeidsovereenkomst gecreëerd, inclusief een duidelijke handleiding. Het voordeel voor u is dat deze arbeidsovereenkomst goed bruikbaar is voor toekomstige medewerkers en weet u ook in de toekomst hoe u zelf zoiets op kan stellen.

Investeren in een compleet en essentieel document:
vanaf € 300,00 ex. BTW

Wilt u meer dienstverlening? Geen probleem!

  • Wie helpt u eraan te herinneren wanneer de proeftijd afloopt? Indien vergeten, dan is de medewerker langdurig bij u in dienst.
  • De afloop van de tijdelijke arbeidsovereenkomst nadert, maar u vergeet voor uzelf op de juiste datum een reminder in de agenda te zetten. Die zorg wordt voor u uit handen genomen.

In zulke situaties helpt De Mobiele PersoneelsChef op een tijdige manier te herinneren, zodat u kunt bepalen welke actie u wilt ondernemen. De Mobiele PersoneelsChef heeft op deze manier voor vele ondernemers inmiddels vele duizenden euro’s bespaard, door medewerkers tijdig de wacht aan te zeggen en te voorkomen dat men ongewild in dienst bleef. Klik hier voor meer info.